Termeni si condiții

Acești termeni și condiții (“Termeni”, “Contract”) reprezintă un acord între Operatorul de Site (“Operatorul Website”, “Noi” sau “FANCLIMA.RO „) si Utilizatorul website-ului FANCLIMA.RO. Prezentul Acord stabilește termenii și condițiile generale ale utilizării de către dvs. a site-ului FANCLIMA.RO și a oricăror produse sau servicii (denumite colectiv “Site-ul” sau “Servicii”).

 

Conturi

Pentru a utiliza anumite caracteristici ale Serviciului, puteți fi solicitat să vă înregistrați pe website. În timpul înregistrării, sunteți de acord să furnizați informații exacte, complete și actualizate. Sunteți responsabil de menținerea confidențialității parolei dvs. și sunteți responsabil pentru toate activitățile care au loc sub contul dvs.

Links către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de noi. Nu avem control asupra conținutului, politicilor de confidențialitate sau practicilor altor site-uri web sau servicii terțe și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acestea.

Modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau înlocui acești Termeni și Condiții în orice moment. Dacă se face o schimbare semnificativă, vom încerca să vă informăm cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni prin postarea unei notificări pe website-ul nostru. Prin continuarea accesării sau utilizarea Serviciului nostru după aceste modificări devenind efective, sunteți de acord să fiți legat de Termenii și Condițiile modificate.

Contact

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la office@fanclima.ro