Dislcaimer

Introducere

Toate informațiile furnizate pe website-ul fanclima.ro („Site”) sunt oferite în scopuri generale și sunt furnizate cu bună-credință. Ne străduim să păstrăm informațiile actualizate și corecte, însă nu oferim nicio garanție explicită sau implicită cu privire la exactitatea, adecvarea, sau integritatea informațiilor furnizate pe Site.

Excludere de responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierderi sau daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecințiale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării Site-ului sau a informațiilor de pe Site. Aceasta include, dar nu se limitează la, pierderi sau daune cauzate de virusuri care afectează echipamentul dvs. informatic, software-ul, datele sau alte proprietăți în urma accesării, utilizării sau navigării pe Site sau din descărcarea de conținut de pe Site.

Informații financiare și de afaceri

Orice informații financiare sau de afaceri furnizate pe Site sunt oferite numai în scopuri informative. Nu garantăm exactitatea sau adecvarea acestor informații pentru scopuri de investiții sau decizii financiare. Utilizatorii sunt încurajați să consulte profesioniști calificați pentru sfaturi specifice în domeniul lor de interes.

Linkuri către terțe părți

Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri web ale terților. Aceste linkuri sunt furnizate numai pentru conveniența dvs. și nu constituie o aprobare sau o recomandare a conținutului sau serviciilor oferite de aceste site-uri web. Nu avem control asupra conținutului sau politicilor de confidențialitate ale acestor site-uri și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acestea.

Modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica, actualiza sau înlocui orice parte a acestui Disclaimer prin publicarea actualizărilor pe Site. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic aceste modificări. Utilizarea continuă a Site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea acestor modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la acest Disclaimer, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la office@fanclima.ro.