Top 3 Soluții Inovatoare pentru Terase și Grădini

Dacă ai o terasă sau o grădină, știi cât de important este să creezi un mediu confortabil pentru clienți sau pentru tine însuți. În special în sezoanele mai reci, un sistem de încălzire poate face diferența între o terasă plină de oameni și una goală. Fanclima îți prezintă două soluții inovatoare pentru a-ți extinde afacerea și a oferi o experiență plăcută clienților tăi: Incalzitorul electric pentru terasă sau grădină Pippo și Incălzitorul electric pentru terasă sau grădină “Sole”.

Incălzitor electric terasă sau gradină Pippo

 

Pompe de caldura / incalzire :: Încalzire :: Incalzitor electric terasa sau gradina Pippo

 1. Eficient și economic: Pippo utilizează tehnologia infraroșu pentru a încălzi direct obiectele și persoanele, fără a risipi căldura în aer. Astfel, economisești energie și reduci costurile.
 2. Design compact și portabil: Pippo este ușor de instalat și poate fi mutat în funcție de necesități. Poți să-l folosești atât pe terasă, cât și în grădină.
 3. Siguranță: Incalzitorul Pippo are protecție la supraincalzire și funcționează fără flăcări deschise, astfel încât să poți oferi un mediu sigur clienților tăi. Tehnologii folosite:
 • Infraroșu: Pippo emite radiații infraroșii care încălzesc direct obiectele și corpul uman, similar cu razele soarelui.

Incălzitor electric terasă sau gradină “Sole”

Incalzitor electric terasa sau gradina Sole

 1. Putere mare de încălzire: Sole oferă o putere de încălzire ridicată, astfel încât să poți menține o temperatură confortabilă chiar și în zilele reci.
 2. Design elegant și rezistent: Carcasa din oțel inoxidabil conferă un aspect modern și asigură durabilitatea în condiții de exterior.
 3. Control inteligent: Sole are un termostat reglabil și poate fi controlat de la distanță prin aplicația mobilă.

 

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a comanda aceste produse, vizitează pagina noastră dedicată. Alege soluția potrivită pentru afacerea ta și bucură-te de aer curat în exterior!

Date contact:

 • Fax: 021 310 1084
 • Email: office@gct.ro
 • Fax: 021 310 1084
 • Mobil: 0749 258 802

Formular de contact

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Wishlist
0 items Cart