Aer Condiționat

Secretul unei Productivități Ridicate: Beneficiază de Aerul Condiționat în Birou

Birourile reprezintă mediul în care petrecem o mare parte din timpul nostru, așa că este esențial să le facem cât mai confortabile și eficiente. Iată câteva sfaturi și produse de la Fanclima care pot contribui la creșterea productivității și satisfacției angajaților la birou:

Aparate de aer condiționat și încălzitoare

Incalzitor electric terasa sau gradina Sole

 

Aparat de aer condiționat Carrier Infinity Ultimate 9000 BTU: Acesta oferă filtrare avansată, inclusiv filtru de ionizare și filtru Cold Catalyst. Este potrivit pentru birouri de dimensiuni mici și medii.

Incalzitor electric terasa sau gradina “Sole”: Ideal pentru a menține o temperatură confortabilă în spațiile exterioare ale biroului.

Aparate de aer condiționat Haier Tide Plus 9000 BTU Wi-Fi: Cu funcții precum auto-curățare și modul Turbo Cooling, acest aparat este potrivit pentru birouri moderne.

 

 

Purificatoare de aer

Purificator aer Carrier Novele Air 14 m², Pre-Filtru, Filtru HEPA, Ionizare, Kit Aromaterapie, Control Digital, Mod Sleep, Indicator al calitatii ...

 

 

Purificator aer Carrier Pioneering Air UV: Acesta are un design compact și filtre avansate, inclusiv filtru HEPA și lampa UV. Este potrivit pentru birouri cu probleme de calitate a aerului.

Purificator aer Carrier Novele Air: Un purificator compact, cu funcții precum ionizare, aromaterapie și control digital. Ideal pentru birourile mici.

Dezumidificatoare

Dezumidificator Carrier NextGen II, Capacitate 16 L/zi, Acoperire 48 Mp, Refrigerant R290, Filtru Hepa, Wi-fi Ready, Auto-restart, Auto-defrost, ...

 

 

Dezumidificator Carrier NextGen II: Acesta poate ajuta la menținerea nivelului optim de umiditate în birou. Are o capacitate de acoperire mare și funcții inteligente.

 

 

 

 

Beneficii

  • Creșterea confortului: Angajații vor lucra mai eficient într-un mediu confortabil.
  • Îmbunătățirea sănătății: Filtrarea aerului și menținerea umidității pot reduce riscul de boli respiratorii.
  • Economisirea energiei: Produsele eficiente energetic reduc costurile de întreținere.

Tehnologii

  • Ionizare: Purificarea aerului prin încărcarea particulelor cu ioni.
  • Filtrare avansată: Utilizarea filtrelor HEPA, UV și Cold Catalyst.
  • Control inteligent: Funcții precum auto-restart și Wi-Fi.

Pentru mai multe detalii și pentru a vedea produsele menționate, puteți accesa site-ul Fanclima.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *